Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"K. Venkatachalapathi"'
Autor:
Srujana Shrunkala, K. Venkatachalapathi, R. Chandru, M. Ramachandra, V. Palanimuthu, R. Munirajappa
Publikováno v:
European Journal of Nutrition & Food Safety. :44-52
A research study was conducted for studying the storage of Madras and Kolkata varieties of betel leaves under ambient temperature with different diffusion storage systems were observed for different treatments. In the treatment T1, the concentration
Central Leather Research Institute, Adyar, Madras-600 020 Reliable stability constants for the CrAH, CrA, CrA2, CrA3, Cr(OH) and Cr2,A4- (OH)2 have been obtained at 50 ± 0.1º and I- 0.1 mol dm-3in the Cr(III)-glycine system by the computer based an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0859d0992ee2b2656d521b2cfd90e3c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.