Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"K. Tejaswi Naidu"'
Polyols, increasing global stability of cytochrome c, destabilize the thermal unfolding intermediate
Autor:
K. Tejaswi Naidu, N. Prakash Prabhu
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics. 40:11216-11228
Studies on the intermediate states of proteins provide essential information on folding pathway and energy landscape of proteins. Osmolytes, known to alter the stability of proteins, might also aff...
Autor:
Rituparna Chakrabarti, Sushmitha Duddu, Ashutosh Tiwari, K. Tejaswi Naidu, Pooja Sharma, Nishant Chakravorty, Praphulla Chandra Shukla
Publikováno v:
Life Sciences. 321:121620
Publikováno v:
The Journal of Physical Chemistry B. 124:10077-10088
Osmolytes are known to stabilize proteins under stress conditions. Thermal denaturation studies on globular proteins (β-lactoglobulin, cytochrome c, myoglobin, α-chymotrypsin) in the presence of ethylene glycol (EG), a polyol class of osmolyte, dem
Autor:
K. Tejaswi Naidu, N. Prakash Prabhu
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics. 40:820-832
Osmolytes are known to stabilize proteins against denaturing conditions. Ethylene glycol (EG), however, shows a distinctive effect on α-lactalbumin (α-LA) that it stabilizes the protein against cold-induced denaturation, whereas it destabilizes dur
Autor:
K. Tejaswi Naidu, N. Prakash Prabhu
Publikováno v:
The journal of physical chemistry. B. 115(49)
Protein-surfactant interaction is widely studied to understand stability and structural changes in proteins. In this Article, we have investigated SDS-induced unfolding of RNase A using absorbance, intrinsic fluorescence of the protein, anisotropy, T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.