Zobrazeno 1 - 10
of 1 612
pro vyhledávání: '"K. Takács"'
Publikováno v:
European Psychiatry, Vol 67, Pp S186-S187 (2024)
Introduction Self-injurious behavior (SIB) among adolescents has become a hot topic in psychiatry. Despite the consensus that the prevalence of SIB is high, 26-22% among adolescence, there are conflicting results about whether it has increased in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfcc656b1b5547b6bb0d1ac881eeaafb
Mapping soil hydraulic properties using random-forest-based pedotransfer functions and geostatistics
Publikováno v:
Hydrology and Earth System Sciences, Vol 23, Pp 2615-2635 (2019)
Spatial 3-D information on soil hydraulic properties for areas larger than plot scale is usually derived using indirect methods such as pedotransfer functions (PTFs) due to the lack of measured information on them. PTFs describe the relationship betw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7a44b20b5744eb98583d6c02af9b601
Publikováno v:
Earth System Science Data, Vol 10, Pp 391-404 (2018)
A dataset of annual freshwater ice phenology was compiled for the largest river (Danube) and the largest lake (Lake Balaton) in eastern–central Europe, extending regular river and lake ice monitoring data through the use of historical observatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4eb64e3ee6604302bbe84c8e8223ad69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 50:322-332
Enzymatic hydrolysates of mechanically deboned meat (MDM) for a long time have been used as flavouring and functional food ingredients in the food industry and also as the bases of formula foods for special dietary uses.The aim of the present study w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.