Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"K. Szalai"'
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 59, Iss 2, Pp 259-265 (2016)
In order to identify potential variances in gene expression of phenotypically different pig breeds, six fat-metabolism-related genes were analyzed in backfat and muscle tissues of fat-type Mangalica (MAN), Mangalica × Duroc (MD), and lean-type Hunga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17c1e08ffbb143b39edfc905f920d4dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peter Kovacs, Katalin K. Szalai, Tamás Kitka, András Boros, János Éles, József Nagy, Gyula Beke, Sándor Farkas
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Today, the 'obesity pandemic' is one of the biggest health issues around the world. Melanin-concentrating hormone (MCH), a hypothalamic neuropeptide, is one of the most potent, central stimulators of feeding and it also attenuates energy expenditure.
Publikováno v:
2016 IEEE International Ultrasonics Symposium (IUS).
Ultrasound (US) imaging of skin lesions provides information supplementary to dermoscopy and helps in improving diagnostic accuracy. The aim of the current work is to explore the feasibility of using ultrasound image features derived from radiologica
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I, Pali-Schöll, R, Herzog, J, Wallmann, K, Szalai, R, Brunner, A, Lukschal, P, Karagiannis, S C, Diesner, E, Jensen-Jarolim
Publikováno v:
Clinical and experimental allergy : journal of the British Society for Allergy and Clinical Immunology. 40(7)
Elevation of the gastric pH increases the risk for sensitization against food allergens by hindering protein breakdown. This can be caused by acid-suppressing medication like sucralphate, H2-receptor blockers and proton pump inhibitors, as shown in r
Autor:
R, Brunner, J, Wallmann, K, Szalai, P, Karagiannis, T, Kopp, O, Scheiner, E, Jensen-Jarolim, I, Pali-Schöll
Publikováno v:
Clinical and experimental allergy : journal of the British Society for Allergy and Clinical Immunology. 37(10)
Recently we have shown that anti-acid drugs lead to an enhanced risk of food allergy. This may be due to hindered peptic digestion, caused by an elevation of the gastric pH. Additionally, it is known that aluminium-linked antigens lead to an increase