Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"K. Stufft"'
Autor:
E. W. Mills, Hao Shi, K. Stufft, E. M. England, J. Elgin, David E. Gerrard, R. Preisser, Tracy L. Scheffler, Sulaiman K. Matarneh, B. Patterson
Publikováno v:
Meat Science. 128:88-96
Fresh hams display significant lean color variation that persists through further processing and contributes to a less desirable cured product. In an attempt to understand the underlying cause of this color disparity, we evaluated the differences in
Autor:
B. Patterson, E. C. Stewart, K. Stufft, Hao Shi, R. Preisser, David E. Gerrard, Sulaiman K. Matarneh, Tracy L. Scheffler, S. Eilert, E. M. England
Publikováno v:
Poultry Science. 96:1492-1503
Fresh turkey meat color is determined by many factors that include muscle fiber type composition and heme protein concentrations. These factors either are affected by or influence biochemical events occurring postmortem. Deviations in the processing
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.