Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"K. Sotoyama"'
Autor:
Y. Asano, K. Sotoyama
Publikováno v:
Food Chemistry. 66:327-331
This paper reports viscosity measurements of oil/water (O/W) monodispersed emulsions of different droplet diameters obtained in a membrane emulsification system. Hydrophilic microporous glass membranes of different pore diameters were used to prepare
Autor:
T. Murozuka, M. Aoki, N. Kimura, K. Sotoyama, I. Abe, H. Izumi, H. Emura, Y. Takeda, H. Nanakawa, Y. Katsubayashi, T. Takeuchi, H. Ito, S. Hirakawa, S. Mitsunaga, K. Tadokoro, K. Kanemitsu, M. Miyamoto, R. Yamanaka, K. Nishioka
Publikováno v:
Vox Sanguinis. 76:181-186
Publikováno v:
Journal of Food Science. 64:211-215
We developed and tested a simple method to measure dispersed droplet size of W/O emulsions. Then, using a microporous glass membrane treated with oil phase, we produced a W/O emulsion with high water content (40% w/w) at a high emulsification rate by
Publikováno v:
[Rinsho ketsueki] The Japanese journal of clinical hematology. 39(2)
Autor:
K, Sotoyama, K, Oyashiki
Publikováno v:
Nihon Naika Gakkai zasshi. The Journal of the Japanese Society of Internal Medicine. 83(4)
Autor:
K, Sotoyama
Publikováno v:
Nihon Naika Gakkai zasshi. The Journal of the Japanese Society of Internal Medicine. 81(11)
Autor:
T, Nakazawa, K, Sotoyama, N, Tsuchiya, Y, Naito, J, Honma, M, Noto, H, Nakazawa, I, Takada, M, Kaneyama, Y, Nasu
Publikováno v:
Nihon Naika Gakkai zasshi. The Journal of the Japanese Society of Internal Medicine. 81(6)
Autor:
Y, Nehashi, H, Iwabuchi, A, Tsuda, Y, Kawanishi, T, Tauchi, M, Kawaguchi, K, Oyashiki, K, Sotoyama
Publikováno v:
Nihon Naika Gakkai zasshi. The Journal of the Japanese Society of Internal Medicine. 80(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.