Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"K. Sierżant"'
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 8, Pp 100603- (2022)
Ross 308 chickens were used to investigate fatty acid (FA) composition and oxidative stability of broiler chicken meat following the controlled inhibition of peroxidation in feed containing a concentrated source of omega-3 fatty acids (flaxseed oil,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b93931f5767642b0ade765a319974be5
Publikováno v:
BMC Veterinary Research, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Poor hygiene of housing induces a systemic inflammatory response. Because inflammation and oxidative stress are processes that can sustain each other, the ways pigs are able to activate their antioxidant defenses are critical for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0038ae7242a14a7c80093bdaf33f4a06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Veterinary Research (15), . (2019)
BMC Veterinary Research
BMC Veterinary Research, BioMed Central, 2019, sous presse (sous presse), sous presse
BMC Veterinary Research, BioMed Central, 2019, 15, pp.341. ⟨10.1186/s12917-019-2107-2⟩
BMC Veterinary Research, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
BMC Veterinary Research
BMC Veterinary Research, BioMed Central, 2019, sous presse (sous presse), sous presse
BMC Veterinary Research, BioMed Central, 2019, 15, pp.341. ⟨10.1186/s12917-019-2107-2⟩
BMC Veterinary Research, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
BackgroundPoor hygiene of housing induces a systemic inflammatory response. Because inflammation and oxidative stress are processes that can sustain each other, the ways pigs are able to activate their antioxidant defenses are critical for production
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::11d02d2263769e683af5f68e8738a3dc
http://prodinra.inra.fr/record/484912
http://prodinra.inra.fr/record/484912
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.