Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"K. Shamsi"'
Autor:
K Shamsi Sukumaran, Mathew George
Publikováno v:
Asian Journal of Multidimensional Research. 10:9-24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Day 3 Wed, November 15, 2017.
Miqrat is a complex clastic deep tight gas reservoir in the North of the Sultanate of Oman. The Lower unit of the Miqrat formation is feldspatic sand characterized by low permeability not exceeding 0.1 mD and porosity up to 12 %. Based on results of
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad Hossein Sabour, Farhad Ahadi Koloo, Morteza Mohammadzaheri, K. Shamsi, Amirreza Kosari
Publikováno v:
2015 23rd Iranian Conference on Electrical Engineering.
Fuzzy gain-scheduling is one of the prominent procedures of fuzzy controller design which is employed to control a nonlinear model of a Quadrotor in this article. For this purpose, a set of intuitively designed linguistic rules is developed for the Q
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 80:409-415
The crystal structure of palm oil-based whipping cream was studied. Various proportions of refined, bleached, and deodorized palm oil (RBDPO) and palm kernel oil (RBDPKO) were prepared and their crystal structure and thermal profile were observed by