Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "K. Rosenvold"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 96 pro vyhledávání: '"K. Rosenvold"'
1
Concerning Speculations as to the Voice and Voice Organs of Early Man *
Autor: Lloyd K. Rosenvold
Publikováno v: Early Creationist Journals ISBN: 9781003005902
Early Creationist Journals
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0bdfab6252cf6ec7994132534e1ccb03
https://doi.org/10.4324/9781003005902-15
Zobrazit plný text záznamu
2
EARLY POSTMORTEM MUSCLE SHORTENING AND TENSION IN RELATION TO TENDERNESS IN BEEF M. LONGISSIMUS
Autor: Kjell Ivar Hildrum, K. Rosenvold, H. J. Andersen, E. Slinde
Publikováno v: Journal of Muscle Foods. 14:265-280
The purpose of this study was to investigate muscle tension and shortening in relation to tenderness in beef M. longissimus. Initially, an intercalibration of six identical rigormeters using a polyacrylamide standard showed that the rigormeters gave
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f75b146e7b20c74848e1d0e2280195d9
https://doi.org/10.1111/j.1745-4573.2003.tb00706.x
Zobrazit plný text záznamu
3
Effect of Brussels sprouts and inulin/rape seed cake on the sensory profile of pork M. longissimus dorsi
Autor: M T Jensen, L L Hansen, H Agerhem, K Rosenvold
Publikováno v: Hansen, L L, Agerhem, H, Rosenvold, K & Jensen, M T 2002, ' Effect of Brussels sprouts and inulin/rape seed cake on the sensory profile of pork M. longissimus dorsi ' Meat Science, vol. 61, no. 4, pp. 441-448 .
The objective of the present study was to evaluate the influence of two diets containing either Brussels sprouts or inulin/rape seed cake, compared with a standard diet (control) for slaughter pigs on flavour and odour attributes and sensory profile
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::709520cf288a017fe7ccc9664a341051
https://doi.org/10.1016/s0309-1740(01)00218-2
Zobrazit plný text záznamu
4
REFRIGERATION AND FREEZING TECHNOLOGY | Freezing and Product Quality
Autor: K. Rosenvold
The purpose of freezing is to preserve product attributes at a desirable level for as long as possible. Freezing the product, frozen storage, and thawing can induce structural damage in the muscle tissue and oxidation with extended storage times, whi
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8955ed2582cb649d8748708c6183e607
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384731-7.00126-4
Zobrazit plný text záznamu
5
PREDICTION OF MEAT ATTRIBUTES FROM INTACT MUSCLE USING NEAR-INFRARED SPECTROSCOPY
Autor: K. Rosenvold, M.M. Reis
The near-infrared (NIR) – 700–2500 nm – spectrum is composed of bands associated with overtones and combinations of fundamental molecular vibrations. NIR spectroscopy is a rapid, noninvasive, and nondestructive technique that has the potential
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::83b5f29dcdeda96649339d66d96aa0d1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384731-7.00250-6
Zobrazit plný text záznamu
6
Effect of forage and retail packaging types on meat quality of long-term chilled lamb loins
Autor: Y H B, Kim, A, Stuart, K, Rosenvold, G, Maclennan
Publikováno v: Journal of animal science. 91(12)
The objectives of this study were to determine the effects of different forage regimes and modified atmosphere packaging (MAP) systems [high oxygen (HiOx-MAP): 80% O2 and 20% CO2; and CO2-MAP: 20% CO2 and 80% N2] on color and lipid oxidation stabilit
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::e99b42e882d866b4c1d145271b52f422
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24085415
Zobrazit plný text záznamu
7
Stepwise chilling: tender pork without compromising water-holding capacity
Autor: K, Rosenvold, U, Borup, M, Therkildsen
Publikováno v: Journal of animal science. 88(5)
The current pork slaughter process is primarily optimized to reduce cooler shrink and the incidence of PSE pork. Elimination of the halothane gene and improved preslaughter handling have decreased the incidence of PSE pork and improved the water-hold
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::f048aa94119f96606f376627e5f554aa
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20118418
Zobrazit plný text záznamu
8
Dietary manipulation of pro- and macroglycogen in porcine skeletal muscle
Autor: K, Rosenvold, B, Essén-Gustavsson, H J, Andersen
Publikováno v: Journal of animal science. 81(1)
The aim of the study was to investigate how feeding-induced changes in muscle glycogen stores affect the ratio of between the glycogen pools, pro- and macroglycogen. Pro- and macroglycogen content were determined in longissumus muscle from slaughter
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::154ead7104ca9d4c2fd6e5105bcc253f
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12597382
Zobrazit plný text záznamu
9
Muscle metabolism in sheep and cattle in relation to high rigor temperature – overview and perspective
Autor: P. E. Strydom, K. Rosenvold
Publikováno v: Animal Production Science. 54:510
An increasing number of Australian slaughter plants were found not to meet the Meat Standards Australia (MSA) pH–temperature window, due to high rigor temperatures, particularly at plants where grain-fed animals were slaughtered. Hence, the red mea
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c64a8b22f719807eb5237b3f6a0e3e0c
https://doi.org/10.1071/an13437
Zobrazit plný text záznamu
10
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Další »
  • [10]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 73 Akademické články
  • 5 Knihy
  • 4 Recenze
  • 21 meat
  • 16 tenderness
  • 14 muscle, skeletal
  • 10 business
  • 10 business.industry
  • 10 medicine
  • 8 food handling
  • 8 medicine.medical_specialty
  • 8 pork
  • 7 lamb
  • 7 swine
  • 6 colour
  • 6 glycogen
  • 6 otorhinolaryngology
  • 5 beef
  • 5 general medicine
  • 5 meat quality
  • 5 medicine.anatomical_structure
  • 5 surgery
  • 5 whc
  • 4 animal feed
  • 4 chemistry
  • 4 chilling
  • 4 cold temperature
  • 4 food and beverages
  • 4 food packaging
  • 4 food science
  • 4 lipid oxidation
  • 4 ph
  • 4 water-holding capacity
  • 3 animals
  • 3 drip loss
  • 3 electrical stimulation
  • 3 juiciness
  • 3 modified atmosphere packaging
  • 3 oxidation
  • 3 pig
  • 3 postmortem changes
  • 3 shear force
  • 3 vitamin e
  • 3 water
  • 2 ageing
  • 2 anatomy
  • 2 antioxidative enzymes
  • 2 biology
  • 2 creatine
  • 2 creatine monohydrate
  • 2 diet
  • 2 dietary carbohydrates
  • 2 fatty acids, unsaturated
  • 26 elsevier
  • 7 american society of animal science
  • 5 american medical association (ama)
  • 5 elsevier ltd
  • 3 american chemical society
  • 3 csiro
  • 3 elsevier inc.
  • 2 brill
  • 2 elsevier bv
  • 2 wiley
  • 1 csiro publishing
  • 1 elsevier science ltd
  • 1 routledge
  • 1 sage publications
  • 1 wiley blackwell
  • 50 meat science
  • 11 journal of animal science
  • 6 journal of agricultural and food chemistry
  • 4 animal production science
  • 4 archives of otolaryngology - head and neck surgery
  • 2 52nd international congress of meat science and technology: harnessing and exploiting global opportunities
  • 2 encyclopedia of meat sciences
  • 2 journal of muscle foods
  • 1 acta agriculturae scandinavica a: animal sciences
  • 1 american journal of ophthalmology
  • 1 annals of otology, rhinology & laryngology
  • 1 food and chemical toxicology
  • 1 food and chemical toxicology an international journal published for the british industrial biological research association
  • 1 food chemistry
  • 1 improving the sensory and nutritional quality of fresh meat
  • 1 journal of food composition and analysis
  • 1 journal of food science
  • 1 journal of the american medical association
  • 1 medical arts and sciences
  • 1 the laryngoscope
  • 46 Scopus®
  • 32 MEDLINE
  • 18 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......