Zobrazeno 1 - 10
of 308
pro vyhledávání: '"K. Rantsiou"'
Autor:
C. Botta, J. D. Coisson, I. Ferrocino, A. Colasanto, A. Pessione, L. Cocolin, M. Arlorio, K. Rantsiou
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 9, Iss 3 (2021)
ABSTRACT A low initial contamination level of the meat surface is the sine qua non to extend the subsequent shelf life of ground beef for as long as possible. Therefore, the short- and long-term effects of a pregrinding treatment with electrolyzed wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed31bc166ebb4d5191a680459f59bd6d
Autor:
P. Fantozzi, M.F. Caboni, T. Gallina Toschi, V. Gerbi, A. Hidalgo, V. Lavelli, G. Perretti, P. Pittia, C. Pompei, K. Rantsiou, L. Rolle, M. Sinigaglia, B. Zanoni
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 4, Pp 407-408 (2015)
The year 2015 will certainly be remembered as the Year of the Universal Exposition (EXPO) hosted in Milan, Italy, focusing on a hot theme in the current scenario: “Feeding the Planet, Energyfor Life”.This event has drawn a wide international atte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5e8c3eb2e8a4cf49744ea71adf3356d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Doublier, S. Cirrincione, R. Scardaci, C. Botta, C. Lamberti, F. Di Giuseppe, S. Angelucci, K. Rantsiou, L. Cocolin, E. Pessione
Publikováno v:
Microbiological research
260 (2022): 1–12. doi:10.1016/j.micres.2022.127012
info:cnr-pdr/source/autori:S. Doublier a S. Cirrincione b R. Scardaci b C. Botta c C. Lamberti d F. Di Giuseppe e,f S. Angelucci e,f K. Rantsiou c L. Cocolin c E. Pessione b/titolo:Putative probiotics decrease cell viability and enhance chemotherapy effectiveness in human cancer cells: role of butyrate and secreted proteins/doi:10.1016%2Fj.micres.2022.127012/rivista:Microbiological research (Print)/anno:2022/pagina_da:1/pagina_a:12/intervallo_pagine:1–12/volume:260
260 (2022): 1–12. doi:10.1016/j.micres.2022.127012
info:cnr-pdr/source/autori:S. Doublier a S. Cirrincione b R. Scardaci b C. Botta c C. Lamberti d F. Di Giuseppe e,f S. Angelucci e,f K. Rantsiou c L. Cocolin c E. Pessione b/titolo:Putative probiotics decrease cell viability and enhance chemotherapy effectiveness in human cancer cells: role of butyrate and secreted proteins/doi:10.1016%2Fj.micres.2022.127012/rivista:Microbiological research (Print)/anno:2022/pagina_da:1/pagina_a:12/intervallo_pagine:1–12/volume:260
Recent advances have highlighted probiotic role in preventing colorectal cancer, by promoting differentiation, inhibiting proliferation, and inducing apoptosis in colonocytes. Here, three ascertained probiotics (L. rhamnosus GG ATCC 53103, L. reuteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::351e2d91f94636bbed3f3e07831b63c2
http://hdl.handle.net/2318/1869691
http://hdl.handle.net/2318/1869691
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.