Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"K. Pieniak-Lendzion"'
Publikováno v:
Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej. :81-93
The aim of this paper was to assess the environmental and economic conditions of apple cultivation in Poland, including soil and climate conditions, production level and its profitability, the structure of management based on source materials using a
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The research aimed at analysing the slaughter value and physicochemical attributes of goat kids slaughtered at 90 and 180 days of age. After weaning at 60 days of age, a balanced mixture containing 18.2 % of protein and 5.63 MJ of net energy was appl
Publikováno v:
Journal of Elementology.
Owing to its wholesomeness and good taste, meat of goats and lambs is an increasingly more important in human nutrition. It is characterized by excellent nutritive value and high digestibility. It is also relatively rich in mineral compounds. The aim
Publikováno v:
Journal of Elemntology.
The aim of the experiment was to determine the content of some chemical elements in meat tissue in kids of the White Improved breed and in rams of the Polish Lowland breed. After weaning (60 days of life), the animals were fed all-mash CJ and meadow
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The objective of the study was to analyse the slaughter value and physico-chemical properties of goat kids slaughtered at 150 days of age. After weaning, at 60 days of age a balanced feed mixture with a 10 % share of flaxseed was applied in feeding.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ce2f11753c95c20d74fb2d2714d94846
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79959331612&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79959331612&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.