Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"K. Mahdavee Khazaei"'
Autor:
Mohammad Ghorbani, Messiah Sarfarazi, Seid Mahdi Jafari, A. Hemmati Kakhki, K. Mahdavee Khazaei
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 9:1993-2001
Optimum extraction conditions of anthocyanins from petals of saffron (Crocus sativus) using acidified ethanol as the solvent were revealed. The investigated factors were solvent to sample ratio (20:1–80:1), ethanol concentration (%), extraction tem
Publikováno v:
Carbohydrate polymers. 105
In this work, anthocyanin stability and color of encapsulated freeze-dried saffron petal's extract with various matrices consisting gum Arabic (AG) and maltodextrin (M7 and M20) were studied. Total anthocyanins of powders and color parameters (a*, b*
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.