Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"K. Mahdavee Khazaei"'
Autor:
Mohammad Ghorbani, Messiah Sarfarazi, Seid Mahdi Jafari, A. Hemmati Kakhki, K. Mahdavee Khazaei
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 9:1993-2001
Optimum extraction conditions of anthocyanins from petals of saffron (Crocus sativus) using acidified ethanol as the solvent were revealed. The investigated factors were solvent to sample ratio (20:1–80:1), ethanol concentration (%), extraction tem
Publikováno v:
Carbohydrate polymers. 105
In this work, anthocyanin stability and color of encapsulated freeze-dried saffron petal's extract with various matrices consisting gum Arabic (AG) and maltodextrin (M7 and M20) were studied. Total anthocyanins of powders and color parameters (a*, b*
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ایمان کاتوزیان1, سید مهدي جعفري2 Jafarism@hotmail.com, یحیی مقصودلو3, لیلا کرمی4, محمد حسن, ایکانی5
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). 11/15/2019, Vol. 16 Issue 93, p85-98. 14p.
Autor:
Sadeghi-Kiakhani, Mousa, Hashemi, Elaheh, Miri, Fateme Sadat, Tehrani-Bagha, Ali R., Etezad, Seyed Masoud
Publikováno v:
Fibers & Polymers; Mar2023, Vol. 24 Issue 3, p1083-1092, 10p
Autor:
Palma‐Rodríguez, Heidi M.1, Alvarez‐Ramírez, Jose2, Vargas‐Torres, Apolonio1 apolovt@hotmail.com
Publikováno v:
Starch / Staerke. Jul2018, Vol. 70 Issue 7/8, p1-1. 7p.
Autor:
Echegaray, Noemí, Munekata, Paulo E. S., Gullón, Patricia, Dzuvor, Christian K. O., Gullón, Beatriz, Kubi, Francis, Lorenzo, José M.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 6, p1553-1567, 15p
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Aug2019, Vol. 12 Issue 8, p1381-1394, 14p
Publikováno v:
Food Analytical Methods; Jul2016, Vol. 9 Issue 7, p1993-2001, 9p