Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"K. Ludvigsen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Espen Waage Skjeflo, Tom Eirik Mollnes, Nora Lamark Ueland, Judith K. Ludvigsen, Bernt Christian Hellerud
Publikováno v:
230:110129
Veterinary Immunology and Immunopathology
Veterinary Immunology and Immunopathology
Background In order to adequately monitor cytokines in experimental models, currently available methods and commercially available kits should be compared. Aim To compare the plasma and tissue concentrations of IL-1β, IL-6, IL-8, IL-10, and TNF as a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2a492b4472b10058ecb932718bd11097
https://hdl.handle.net/10037/20921
https://hdl.handle.net/10037/20921
Autor:
Hanne K. Ludvigsen
Publikováno v:
Emulsifiers in Food Technology
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3eb2dd842cf85dea2c0d445a1f9be7e4
https://doi.org/10.1002/9781118921265.ch13
https://doi.org/10.1002/9781118921265.ch13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H F, HELWEG-LARSEN, K, LUDVIGSEN
Publikováno v:
Acta dermato-venereologica. 26(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hanne K. Ludvigsen
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 4:94