Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"K. Kristiánová"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 18, Iss 2, Pp 49-51 (2000)
Spices are an important component of both commercial and homemade foods. Many spices have been shown to possess an antioxidant effect. In our study, we tested the activity of different allspice extracts (ethanol, chloroform, diethylether, benzene and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a3a12ee34dd40369d4c6beb53f04e9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 18:49-51
Spices are an important component of both commercial and homemade foods. Many spices have been shown to possess an antioxidant effect. In our study, we tested the activity of different allspice extracts (ethanol, chloroform, diethylether, benzene and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Die Nahrung. 45(1)
Publikováno v:
Die Nahrung. 44(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.