Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"K. Gyurova"'
Autor:
Desislava K. Gyurova
Publikováno v:
Asian Journal of Advanced Research and Reports. :125-130
High-quality food composition data should be representative of national food habits and consumption patterns. They should be generated according to established standard international guidelines so that they are comparable and reliable. Well-designed
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. 111:1539-1544
Initial granules and thin folia of polycaprolactam formed by pressing under various conditions were studied. Using an apparatus for simultaneous thermal analyses STA 449 F3 Jupiter (NETZSCH—Germany), the thermal behavior of the objects were studied
Publikováno v:
Journal of Analytical and Applied Pyrolysis. 81:253-262
The kinetics of thermal dehydration and decomposition CaC 2 O 4 ·H 2 O was studied using thermogravimetry at four rates of linear increase of temperature and two different sample mass. Four calculation procedures based on single TG curves and iso-co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.