Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"K. Gutiérrez-Moreno"'
Autor:
K. Gutiérrez-Moreno, Ramiro Rico-Martínez, J.E. Botello-Álvarez, J.L. Navarrete-Bolaños, E. Fato-Aldeco, Hugo Jiménez-Islas
Publikováno v:
Journal of Food Science. 78:M1560-M1568
This paper describes a methodology to establish an optimal process design for prickly pear wine production that preserves the peculiar and unique traits of traditional products, generating at the same time, technical information for appropriate desig
Autor:
K. Gutiérrez-Moreno, Enrique Botello-Alvarez, Marcela Cárdenas-Manríquez, Hugo Jiménez-Islas, G.K. Rodríguez-Lerma, Ramiro Rico-Martínez, J.L. Navarrete-Bolaños
Publikováno v:
Journal of Food Science. 76:M346-M352
A procedure for designing starter cultures for fermentation is illustrated for prickly pear wine production. The illustration includes kinetic studies on inoculated and spontaneous fermentation, microorganism identification studies based on molecular
Autor:
J L, Navarrete-Bolaños, E, Fato-Aldeco, K, Gutiérrez-Moreno, J E, Botello-Álvarez, H, Jiménez-Islas, R, Rico-Martínez
Publikováno v:
Journal of food science. 78(10)
This paper describes a methodology to establish an optimal process design for prickly pear wine production that preserves the peculiar and unique traits of traditional products, generating at the same time, technical information for appropriate desig
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Gutierrez-Moreno, G. Rodriguez-Lerma, J.E. Botello-Álvarez, H. Jimenez-Islas, R. Rico-Martinez, J.L. Navarrete-Bolanos
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 20 (2010)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b76738b5cdf94a8c928cb4de7378707b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.