Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"K. Ghatak"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Food Science Journal. :37-48
Peda, a heat desiccated traditional dairy product popular in northern India suffers from poor shelf life due loss of moisture from the surface, mold growth, rancidity etc. Packaging plays an important role in controlling microbial growth as well as b
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:444-453
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:729-737
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
Lassi, a popular curd based traditional fermented milk beverage of India. Lassi was prepared from standardized cow milk curd using 1% commercial yoghurt culture containing Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus. Maximum concentration
Publikováno v:
Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 6
Scanning Electron Microscopy (SEM) was used to study the relationship between submicroscopic structure and macroscopic properties occurred during processing of peda, a popular heat desiccated Indian dairy confection. Various components of milk underg
Publikováno v:
The Journal of Sexual Medicine. 15:S134-S134
Autor:
Sobhendu K. Ghatak
Publikováno v:
International Journal of Modern Physics B. 22:2421-2441
A disordered alloy A p B 1-p where both A and B represent magnetic atoms with respective spins SA = 1/2 and SB = 1 and whose magnetic interaction can be described by the Ising Hamiltonian is treated using the cluster-variational method. In this metho
Autor:
Gurbax Singh and A K Ghatak
Publikováno v:
Proceedings of Indian National Science Academy, Vol 27, Iss 3A (2015)
Determination of Thermal Neutron Absorption Cross-Section in Boron Using Spherical Transmission Method