Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"K. Gassenmeier"'
Autor:
P. Liddle, F. Sekiya, Daniel Joulain, K. Saito, T. Smith, Ph. Merle, Christine Schippa, M. Marchant, T. Cachet, G. Loesing, T. Koenig, Hans Leijs, Hugues Brevard, Alain Chaintreau, J. Demyttenaere, K. Gassenmeier, L. French
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal. 31:191-194
This recommended practice enables the quantification of volatile compounds in flavourings to be made by gas chromatography with flame-ionization detection, without having authentic compounds available, and also in many cases it can avoid time-consumi
Autor:
L. French, Hugues Brevard, E. Cantergiani, F. Scanlan, P. Liddle, T. Cachet, Christine Schippa, M. Marchant, K. Saito, T. Smith, T. Koenig, Hans Leijs, Alain Chaintreau, K. Gassenmeier, G. Loesing, F. Sekiya, Daniel Joulain, Alan Sherlock, A. Scotti, J. Demyttenaere
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal. 30:160-164
Many flavour regulations around the world contain a list of so-called ‘restricted substances’ (RS), i.e. substances that occur naturally in source materials for flavourings and food ingredients with flavouring properties, but whose presence in ce
Autor:
F. Scanlan, Alan Sherlock, T. Smith, G. Loesing, E. Cantergiani, L. French, T. Cachet, K. Gassenmeier, P. Liddle, Hugues Brevard, Christine Schippa, M. Marchant, K. Saito, T. Koenig, Hans Leijs, A. Scotti, J. Demyttenaere, Alain Chaintreau, F. Sekiya, Daniel Joulain
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal. 30:2-4
Simultaneous distillation-extraction (SDE) combines, in a single step, hydro-distillation of volatiles from a sample with continuous solvent extraction of the solutes dissolved in the aqueous distillate. The solvent extract containing the isolated fl
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal. 23:194-201
An overview on the vanilla bean production and commercial grades from the major vanilla producing areas is given. More than 90 samples of cured vanilla beans from the 2006–2007 crop were obtained and the samples were classified into commercial grad
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 26:347-356
Sensory evaluation of five different kinds of butter revealed an Irish sour cream butter (ISC) and a farmer sour cream butter (FSC) with the highest overall odour intensities. Nineteen odour-active compounds were detected by aroma extract dilution an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.