Zobrazeno 1 - 10
of 200
pro vyhledávání: '"K. Fytianos"'
Autor:
N Kewalramani, C Machahua, B Fabian, M Scalice, J Petracca, M Schorer, F Kaesermann, K Fytianos, M Funke-Chambour
Publikováno v:
03.03 - Mechanisms of lung injury and repair.
Publikováno v:
03.03 - Mechanisms of lung injury and repair.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
TP113. TP113 ACUTE LUNG INJURY AND REPAIR.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food. :377-411
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. 41:62-74
The effect of fat content on the oral perception and the mechanical properties of frankfurter-type sausages was studied by means of absolute and hedonic organoleptic and mechanical tests. Panelists were able to discriminate changes of 5–10% in fat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.