Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"K. Feroz Khan"'
Autor:
Chinnamani PrasannaKumar, Kumaran Subramanian, T. Sudhakar, Seerangan Manokaran, K. Kadharsha, Narra Prasanthi, P. Mohanchander, M. Ashiq Ur Rahman, J. Vijaylaxmi, Gunasekaran Iyyapparajanarasimapallavan, K. Feroz Khan
Identification and quantification of fish diet diversity was the first step in understanding the food web dynamics and ecosystem energetics, where the contribution of DNA barcoding technique has been important. We used DNA barcoding to identify the s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7bc7c0684636af00825e95fba77c3bf0
https://doi.org/10.1101/2020.09.18.268888
https://doi.org/10.1101/2020.09.18.268888
Autor:
S. R. Pugazhvendan, Seerangan Manokaran, Chinnamani PrasannaKumar, Kumaran Subramanian, Balamurugan Sadiappan, Shanmugam Velmurugan, D. Senthil Nagaraj, K. Feroz Khan, Kaveripakam Raman Hemalatha, Bhagavathi Sundaram Sivamaruthi, Wilson Aruni, Chaiyavat Chaiyasut
For the yeast population and diversity, marine habitats are the least explored niches and the lack of validated database is considered to be a drawback for yeast research. The aim of the present study is to create a comprehensive DNA barcode library
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ff4b81b4fd76bb65bc49878092ad4d8f
https://doi.org/10.1101/2020.08.29.273490
https://doi.org/10.1101/2020.08.29.273490
Publikováno v:
Mitochondrial DNA Part A. 27:3927-3931
We have created barcode library for common Argulus spp. infecting Carassius auratus, which could also be used to identify premature forms of Argulus spp. even by non-professionals. Infected C. auratus was examined and purchased from ornamental fish-t
Publikováno v:
American Journal of Drug Discovery and Development. 3:149-157
Publikováno v:
African Journal of Pharmacy and Pharmacology. 6
Methanol, ethanol and ethyl acetate extracts of Morinda citrifolia L. (fruit, leaf and stem), Vitex trifolia and Chromolaena odorata (leaf) were prepared to evaluate the anti-bacterial activity. The antibacterial activities of extracts were tested ag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.