Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"K. Farrokhzad"'
The increase in prevalence of foodborne disease has created a need for rapid detection methods, which can be used to prevent the spread of pathogens in the early stages of production. Several rapid detection methods have been developed in recent year
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::50ca27c98306d8c3d61ff6f454acb093
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-801-6.00004-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-801-6.00004-6
Autor:
C.C. Adley, M.U. Ahmed, B. Applegate, E. Bae, P. Banerjee, R. Bashir, A.K. Bhunia, B. Brehm-Stecher, B. Byrne, B.A. Chin, A.P. Craig, G. ElMasry, K. Farrokhzad, S.H. Flint, A.S. Franca, A.G. Gehring, N. Gilmartin, T. Hansen, J. Hoorfar, J. Irudayaraj, J.L. Jones, M.H. Josefsen, M. Kamruzamman, M.S. Kim, S. Kintzios, R.S. Lakshmanan, S. Li, C. Löfström, M. Mendonça, S. Nahar, A. Naila, S. Nakauchi, S.H. North, R. O'Kennedy, C. Rosenfield, M.P. Ryan, M. Safavieh, M.S.R. Søndergaard, C.R. Taitt, M.Y. Vagin, H.C. Wikle, F. Winquist, M. Zourob
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a2d1671013fffa0c1d89e0a74e7afedb
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-801-6.09989-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-801-6.09989-5
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.