Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"K. Fahrney"'
Autor:
I. Rao, M. Peters, A. Castro, R. Schultze-Kraft, D. White, M. Fisher, J. Miles, C. Lascano, M. Blümmel, D. Bungenstab, J. Tapasco, G. Hyman, A. Bolliger, B. Paul, R. van der Hoek, B. Maass, T. Tiemann, M. Cuchillo, S. Douxchamps, C. Villanueva, A. Rincón, M. Ayarza, T. Rosenstock, G. Subbarao, J. Arango, J. Cardoso, M. Worthington, N. Chirinda, A. Notenbaert, A. Jenet, A. Schmidt, N. Vivas, R. Lefroy, K. Fahrney, E. Guimarães, J. Tohme, S. Cook, M. Herrero, M. Chacón, T. Searchinger, T. Rudel
Publikováno v:
Tropical Grasslands-Forrajes Tropicales, Vol 3, Iss 2, Pp 59-82 (2015)
As global demand for livestock products (such as meat, milk and eggs) is expected to double by 2050, necessary increases to future production must be reconciled with negative environmental impacts that livestock cause. This paper describes the Livest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3aa22c330ddd4ff1a6a01b8e1760b438
Autor:
Hibbard, Patrick Franklin
Publikováno v:
Crime & Delinquency; Jun2024, Vol. 70 Issue 6/7, p1567-1591, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Survey Statistics & Methodology. Sep2014, Vol. 2 Issue 3, p283-304. 22p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Occupational Therapy & Rehabilitation / Ergoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi; 2020, Vol. 8 Issue 2, p153-160, 8p
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Dec2019, Vol. 13 Issue 4, p2581-2593, 13p