Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"K. Evert-Arriagada"'
High pressure processing effect on different Listeria spp. in a commercial starter-free fresh cheese
Publikováno v:
Food Microbiology. 76:481-486
In this study, both microbial inactivation and growth of Listeria spp. inoculated in commercial free-starter fresh cheese was evaluated after high-pressure processing (HPP). HPP conditions (300, 400, 500 and 600 MPa at 6 °C for 5 min) and inoculum l
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 55:498-505
Different non-thermal technologies have been proposed to extend the shelf-life of solid food products, high-pressure processing (HPP) being one of the emerging technologies which has been most extensively studied. In this study, one of the first comm
Autor:
Bibiana Juan, M.M. Hernández-Herrero, Antonio J. Trujillo, K. Evert-Arriagada, J. J. Gallardo-Chacón
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 19:73-78
The volatile profile of free-starter fresh cheeses was analysed by gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) after the application of high pressure processing (HPP; 500 MPa, 5 min). High pressure treatments were performed in an industrial HPP
Autor:
K. Evert-Arriagada, M.M. Hernández-Herrero, Antonio J. Trujillo, Buenaventura Guamis, Bibiana Juan
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 110:248-253
The effect of high pressure (HP; 300 and 400 MPa for 5 min at 6 °C) on physico-chemical, microbial, color, texture and sensorial characteristics of starter-free fresh cheeses stored at 4 and 8 °C was studied. Physico-chemical parameters considered
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.