Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"K. Dasiewicz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 56:6258-6267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aneta Cegiełka, Mirosław Słowiński, K Wrońska, E. Hac-Szymanczuk, Kamil Piwowarek, K. Dasiewicz
Publikováno v:
Poultry Science. 98:5045-5053
The aim of this study was to determine the effect of Salvia officinalis L. (sage) preparations on the storage stability of vacuum-packed low-pressure mechanically separated meat (MSM) from chickens stored at −18°C for 9 mo. Chilled low-pressure MS
Publikováno v:
LWT. 104:128-133
The objective of the study was to determine the effect of enrichment of restructured beef steaks with various types of nuts and oilseeds on their quality. According to our results, the addition of nuts and oilseeds affected the quality of the various
Autor:
K. Dasiewicz
Publikováno v:
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY. 1:38-44
Publikováno v:
CHŁODNICTWO. 1:27-30
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 18, Iss 1108, p 1108 (2021)
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 18
Issue 3
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 18
Issue 3
Probiotics are recommended, among others, in the diet of children who are under antibiotic therapy, or that suffer from food allergies or travel diarrhea, etc. In the case of toddlers taking probiotic preparations, it is highly recommended to first r