Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"K. Damijanić"'
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 3, Iss 2, Pp 16-25 (2011)
The evolution of free anthocyanins during the five different fermentation temperatures (control treatment at 22 °C, 5 days pre-fermentative cryomaceration at 5 °C followed by maceration at 25 °C, maceration at 25 °C, maceration at 30 °C and mace
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6bbbd29939e4600af63b00406cdf40a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Olive moth (Prays oleae Bern.) is a periodical pest of olive tree (Olea europaea). It is one of the most important economic olive pests which in some years can cause up to 80% of yield loss. The aim of this survey was to investigate the efficacy of a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::06436c0d03431631f734ab274fcbec26
https://www.bib.irb.hr/844555
https://www.bib.irb.hr/844555
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 3, Iss 2, Pp 16-25 (2011)
Croatian journal of food science and technology
Volume 3
Issue 2
Croatian journal of food science and technology
Volume 3
Issue 2
The evolution of free anthocyanins during the five different fermentation temperatures (control treatment at 22 °C, 5 days pre-fermentative cryomaceration at 5 °C followed by maceration at 25 °C, maceration at 25 °C, maceration at 30 °C and mace
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::92a461df5028be6321d485b575628f99
https://www.bib.irb.hr/569256
https://www.bib.irb.hr/569256
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.