Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"K. Bradeeba"'
Autor:
Ram K. Gupta, Felipe M. de Souza, Yash Desai, Shashank Mhaske, Karan Chugh, Umesh Mahajan, Anjali Banger, Nirmala Kumari Jangid, Anamika Srivastava, Manish Srivastava, Adrija Ghosh, Jonathan Tersur Orasugh, Suprakas Sinha Ray, Dipankar Chattopadhayay, Pratiksha Awasthi, Aiswarya S, Shib Shankar Banerjee, Tanusree Ghoshal, Prathu Raja Parmar, Tamanna Bhuyan, Dipankar Bandyopadhyay, Abbas Mohammadi, Amirhossein Doctorsafaei, Mohammadreza Ghodsieh, Saeed Beigi-Boroujeni, Trinath Biswal, Tikina Rani Sethy, Prafulla K. Sahoo, Muhammad Sohail Bashir, Muhammad Qasim, Humaira Bashir, Fuzhou Wang, Swathy KK, Ruchi Verma, Lalit Kumar, K. Sabina, K. Bradeeba, S. Gayathridevi, M. Sukumar, Mitali Dewan, Arpita Adhikari, Dipankar Chattopadhyay, Xia Wei Shen, Patrick C. Lee, Takashiro Akitsu, Akinori Honda
'Polymeric foams are an important industrial product category with wide applications across many market sectors including automotive, thermal insulation, sound insulation, biomedical, energy, and sensors, to name a few. This book will cover the mater
Autor:
Tongmin Sa, Palanivel Karpagavinaya Sivakumaar, Puneet Singh Chauhan, R. Parthasarathi, Manoharan Melvin Joe, Abitha Benson, Sherlyn Tipayno, K. Bradeeba
Publikováno v:
Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers. 43:172-180
Selected cooking oils such as sunflower, castor, coconut, groundnut, and sesame oils were screened for the development of a surfactin based nanoemulsion formulation. Mean droplet size of different surfactin based cooking oil emulsions varied from 72.
Autor:
Palanivel Karpagavinaya Sivakumaar, K. Bradeeba, Tongmin Sa, Charlotte Shagol, Puneet Singh Chauhan, Manoharan Melvin Joe
Publikováno v:
Food Control. 23:564-570
The influence of nanoemulsion (AUSN-4) on the microbiological, proximal, chemical, and sensory qualities of Indo-Pacific king mackerel (Scomberomorus guttatus) steaks stored at 20 °C was studied for a time period of 72 h. AUSN-4 treatment showed ini
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.