Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"K. Bekaert"'
Publikováno v:
PLoS ONE
PLoS ONE, Vol 16, Iss 9, p e0257709 (2021)
PLoS ONE, Vol 16, Iss 9, p e0257709 (2021)
Larval dispersal and juvenile survival are crucial in determining variation in recruitment, stock size and adult distribution of commercially important fish. This study investigates the dispersal of early-life stages of common sole (Solea solea L.) i
Autor:
Ann Ruttens, R. Lagring, Bavo De Witte, H.M. Le, Kris Hostens, Bart Ampe, Karien De Cauwer, K. Bekaert
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 8 (2021)
The assessment of historical data is important to understand long-term changes in the marine environment. Whereas time series analyses based on monitoring data typically span one or two decades, this work aimed to integrate 40 years of monitoring and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Quality assessment of the blue mussel (Mytilus edulis): Comparison between commercial and wild types
Autor:
G. Vandermeersch, Kris Cooreman, K. Bekaert, Johan Robbens, Lisa Devriese, B. De Witte, S. Hoffman
Publikováno v:
Marine Pollution Bulletin. 85:146-155
This study compared species identity, microplastics, chemical and microbial contamination between consumption mussels and wild type mussels, collected at Belgian department stores and Belgian groynes and quaysides, respectively. Species identificatio
Major advancements in the directed self-assembly (DSA) of block copolymers have shown the technique's strong potential for via layer patterning in advanced technology nodes. Molecular scale pattern precision along with low cost processing promotes DS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d4538cd772ce28238813592e94d0ec7f
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3035842
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3035842
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In this book, scientists from various disciplines address the advances in seafood research with respect to quality, safety, consumer's demands and processing of wild and farmed fish. The nutritional properties of marine lipids and lipid oxidation fro