Zobrazeno 1 - 10
of 450
pro vyhledávání: '"K. Ananda"'
Autor:
Allu Teja, Jeyakumar Sakthivel, K. Ananda Rao, Arumugam Kumaresan, K. P. Ramesha, Narayanan Krishnaswamy, C. Gowtham Varma, M. Sivaram, Maharajan Lavanya, Vedamurthy Gowdar Veerappa, Mukund A. Kataktalware, D. N. Das, Kaushik Majumder, Niribili Rajbangshi
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
Abstract Quantifiable decline in the maternal body temperature during the pre-calving offers the possibilities for predicting the calving that can improve the calving management. As infrared thermography (IRT) is a simple non-contact tool for precise
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65204cea323643e580ddf6011b9460f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2021 42 Part 2:493-499
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2021 42 Part 2:487-492
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Production and Management. 37:28-31
The present study was carried out to evaluate a traditional practice on buffalo reproductive events during postpartum period. Eighteen Murrah buffaloes’ parity ranged between 2nd and 9th were included in the study. A mixture of 250 g sesame and 250
Publikováno v:
Numerical Heat Transfer, Part B: Fundamentals. 83:176-191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.