Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"K. AROSSI"'
Autor:
E. SIMONETTI, M.E. ETHUR, L.C. CASTRO, C. KAUFFMANN, A.C. GIACOMIN, A. LEDUR, K. AROSSI, L.A. PACHECO, M.I. GOETTERT, D. FALEIRO, E.M. FREITAS
Publikováno v:
Revista Brasileira de Plantas Medicinais, Vol 18, Iss 1, Pp 9-18 (2016)
RESUMO As doenças transmitidas por alimentos ocorrem principalmente devido à ingestão de alimentos contaminados por microrganismos patogênicos, dentre eles a Escherichia coli e Listeria monocytogenes. Uma das alternativas estudadas para minimizar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4fe8b632964433c9bab62671c171243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.