Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"K Tesfai"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 164:70-81
A study was conducted to evaluate effects of the level of a brackish water source (5596 mg/l total dissolve salts; TDS) and higher levels of TDS through addition of NaCl on feed intake, digestion, and heat energy in growing Boer goat wethers (GRO-G)
Autor:
Shirron LeShure, K. Tesfai, Michael D. Flythe, Terry A Gipson, Ryszard Puchala, Arthur L Goetsch
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 46, Iss 1, Pp 1127-1136 (2018)
Mature Boer goat wethers were supplemented with 0.5% BW rolled corn and consumed pelleted alfalfa (CON), pelleted Sericea lespedeza (HSL; 6.4% condensed tannins), a 1:1 mixture of alfalfa and lespedeza (MSL), or alfalfa with monensin (ION; 22 mg/kg),
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Keli, Y. Tsukahara, Luana P Ribeiro, K. Tesfai, R. Puchala, A.L. Goetsch, Terry A Gipson, Tilahun Sahlu
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 154:58-69
Twenty-eight Alpine goats were used to evaluate the effects of different pasture access regimes on lactation performance, grazing behavior, and energy utilization in a 16-wk experiment with four 4-wk periods beginning at 26 ± 2.5 days in milk. Treat
Thirty-six mature Boer goat wethers were supplemented with 0.5% BW (DM) of rolled corn and consumed pelleted alfalfa hay (CON), pelleted Sericea lespedeza hay (HSL; 6.4% condensed tannins), a 1:1 mixture of alfalfa and lespedeza (MSL), or alfalfa wit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c6c46699b8c538f0f2e694c2e182274
https://europepmc.org/articles/PMC6285572/
https://europepmc.org/articles/PMC6285572/
Autor:
R. Puchala, A.R. Askar, T.A. Gipson, A. Keli, K. Tesfai, A. Asmare, Tilahun Sahlu, G. Detweiler, A.L. Goetsch
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 125:43-55
Sixteen Boer and 16 Spanish (Span) yearling wethers were used, with eight of each breed in different initial body condition (IBC; High and Low). Initial BW was 40, 25, 29, and 22 kg (SE = 1.4) and body condition score (BCS; 1 = extremely thin and 5 =