Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"K Suradi"'
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 43, Iss 3 (2020)
Bekasam is a fermented food from Indonesia that potentially improves the quality of sausage when incorporated in the ingredients. This research was aimed to study the chemical, microbial, and sensory characteristics of sausage made of various concent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c49b5f5ca8044138c74d36ab038feca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W S Putranto, M T Suhartono, H D Kusumaningrum, P EGiriwono, A Z Mustopa, K Suradi, H Chairunnisa
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; Oct2019, Vol. 334 Issue 1, p1-1, 1p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; Oct2019, Vol. 334 Issue 1, p1-1, 1p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.