Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"K Pralle"'
Autor:
Joachim Dissemond, R. Landgraf, M. Storck, A. Risse, K. Pralle, Gernold Wozniak, M. Jecht, M. Mohrmann, C. Tonn, Stephan Morbach, Axel Kramer, D. Hochlenert, A. Trocha, J. Kersken, M. May, H.-M. Reuter, Gerald Engels, S. Glau, R. Lobmann, Knut Kröger
Hintergrund Das diabetische Fussyndrom (DFS) ist ein Krankheitsbild mit wachsender Bedeutung wegen der erheblichen Beeintrachtigung der Betroffenen, der zunehmenden Haufigkeit und des immensen Ressourcenverbrauchs. Wesentliche Aspekte der Diagnostik
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dad2105b474cd4c742fef5bf1fd456f0
Autor:
A Mueller, Diethelm Messinger, H Ruessmann, Ildiko Amann-Zalan, K Pralle, Joerg Weissmann, B Gregersen
Publikováno v:
Diabetologie und Stoffwechsel. 7
Publikováno v:
Food Biotechnology. 6:35-49
The influence of the cooling rate on the survival of microorganisms (Lactobacillus plantarum, Escherichia coli, Candida boidinii) during freeze drying was studied. It was found that the optimal cooling rate depends mainly on cell properties (size, me
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.