Zobrazeno 1 - 10
of 1 054
pro vyhledávání: '"K Parvin"'
Autor:
K. Parvin, M. S. Hossain Lipu, M. A. Hannan, Majid A. Abdullah, Ker Pin Jern, R. A. Begum, Muhamad Mansur, Kashem M. Muttaqi, T. M. Indra Mahlia, Zhao Yang Dong
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 9, Pp 41577-41602 (2021)
Buildings account for a significant amount of energy consumption leading to the issues of global emissions and climate change. Thus, energy management in a building is increasingly explored due to its significant potential in reducing the overall ele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d86ba5d18c44ddeb4c80dc556ed11ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Parvin, M.A. Hannan, Looe Hui Mun, M.S. Hossain Lipu, Maher G.M. Abdolrasol, Pin Jern Ker, Kashem M. Muttaqi, Z.Y. Dong
Publikováno v:
Sustainable Energy Technologies and Assessments. 53:102648
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Environmental Science and Natural Resources. 10:81-84
The study was carried out to assess the microbial quality for shelf life of different bread and cake samples, locally produced in Tangail city of Bangladesh. A total 10 samples of different brand bread and cake were collected from different shop kipp