Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"K Jaszczak"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 20, Iss 3, Pp 447-454
ABSTRACT The expression of four transcription variant of peroxisome proliferator-activated receptor gamma gene (PPARG) (XM_015292931.1; XM_015292932.1; XM_015292933.1 and NM_001001460.1) in the liver of broilers was measured and its correlation with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3e4aea6b38b42dfa782dd248e7d1992
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 1003 (2022)
Late-stage modification of drug molecules is a fast method to introduce diversity into the already biologically active scaffold. A notable number of analogs of mefloquine, chloroquine, and hydroxychloroquine have been synthesized, starting from the r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9b60535b478467fb81d8de13bfc9e61
Autor:
Kouvati, K. Jaszczak, M. Papagiannis, P. Kadlubowski, S. Wach, R. Maras, P. Dudek, M. Kozicki, M.
This work reports results related to the manufacturing and optimisation of a leuco crystal violet (LCV)-Pluronic F-127 radiochromic gel dosimeter suitable for 3D radiotherapy dosimetry. A feature of this gel is that the natural gelatine polymer, whic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::ada98da94c7437722075b23130375016
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2985278
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2985278
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 20:200-205
Autor:
T A, Larkina, A L, Sazanova, K A, Fomichev, O Iu, Barkova, A A, Sazanova, T, Malwski, K, Jaszczak
Publikováno v:
Genetika. 47(8)
The quantitative traits of mass and percentage of abdominal fat in chicken and various types of obesity in mammals are homologous and functionally similar. Therefore, the genes involved in obesity development in humans and laboratory rodents as well
Autor:
M, Krzyżowska, M, Wincenciak, A, Winnicka, A, Baranowski, K, Jaszczak, J, Zimny, M, Niemiałtowski
Publikováno v:
Polish journal of veterinary sciences. 13(3)
The safety assessment of genetically modified (GM) food and feed is performed to identify the possible effects upon animal and human health, also the long-term, multigenerational influence upon functioning of different organs and systems, such as the
Publikováno v:
Animal genetics. 33(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.