Zobrazeno 1 - 10
of 331
pro vyhledávání: '"K Dimov"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 26, Iss 2 (2024)
ABSTRACT The research aimed to investigate the economic aspects of rearing male layer-type chickens to produce meat, so as to determine the production cost and propose a selling price for the products obtained. The experiment was conducted at the Ins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3798b1edc2074ed28e016b198b8350de
Autor:
Matthew A. Inlay, Thomas Serwold, Adriane Mosley, John W. Fathman, Ivan K. Dimov, Jun Seita, Irving L. Weissman
Publikováno v:
Stem Cell Reports, Vol 2, Iss 4, Pp 457-472 (2014)
Hematopoiesis in the embryo proceeds in a series of waves, with primitive erythroid-biased waves succeeded by definitive waves, within which the properties of hematopoietic stem cells (multilineage potential, self-renewal, and engraftability) gradual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/168cbc8b8e9f48d6affdbf6f6b499f06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 31, Iss 3, Pp 407-413 (2015)
The main subject of study is the effect the plant proteases bromelain and papain exert on turkey meat tenderness. Experiments are conducted with samples of raw meat in 3 different concentration levels of the enzyme solutions (50U/ml 100U/ml and 200 U
Publikováno v:
Radiation Physics and Chemistry. 103:27-30
The results of electron paramagnetic resonance (EPR) study on commercially available juices from various fruits and different fruit contents: 25%, 40%, 50%, and 100%, homemade juices, nectars and concentrated fruit syrups, before and after gamma-irra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.