Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"K Bučková"'
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 10, Pp 100637- (2022)
Most pigs in slatted systems are provided with enrichment meeting only minimum legal requirements. We aimed to explore the effects of a novel enrichment treatment consisting of daily provided fodder beet and jute bags for pigs in slatted systems, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec27f4c770144edea657cfb799e6ae83
Autor:
K Bučková, D. Bzduskova, J. Kimijanova, F. Hlavacka, Z. Hirjakova, H Šingliarová, Peter Valkovič
Publikováno v:
ResearcherID
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The aim of the study was to evaluate the effect of surgical reconstruction of anterior cruciate ligament (ACL) on postural stability and responses to lower limb (LL) muscles vibrations. Centre of pressure (CoP) was measured in 17 subjects during stan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. J. Strain, Andreas Michalsen, F. Schlegel, A. Rodenbeck, İnci Karaküçük, I. Klimeš, Beate Fischer, Martine Laville, Gert B. M. Mensink, E. Šeboková, G. Huether, Habibe Şahin, K. Bučková, Valerie J. McKelvey-Martin, Corinna Brandsch, R. Lüdtke, Maxine P. Bonham, Hülya Akgün, Frank Hirche, A. McKeown, Gustav Dobos, Henri Gin, Christiane Pachiaudi, Laurence Baillet, Sylvie Normand, E. Turley, Cyril Petitbois, William S. Gilmore, Vincent Rigalleau, Roma Beitz, M. Krajčovičová-Kudláčková, Michel Beylot, Klaus Eder, P. Skufca, Jacqueline M. O'Connor, H. Teschler, Engin Ok, Zeki Yilmaz, Gérard Déléris
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 47:229-254
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of nutritionmetabolism. 47(5)
Iodine content in food of plant origin is lower in comparison with that of animal origin due to a low iodine concentration in soil. Urinary iodine excretion was assessed in 15 vegans, 31 lacto- and lacto-ovovegetarians and 35 adults on a mixed diet.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.