Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Kůrová, V."'
Autor:
Šantová, K., Salek, R.N. *, Kůrová, V., Mizera, A., Lapčíková, B., Vincová, A., Zálešáková, L., Kratochvílová, A., Lorencová, E., Vinter, Š., Opustilová, K., Karhánková, M.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2024 107(10):7704-7717
Autor:
Buňka, F. *, Sedlačík, M., Foltin, P., Lazárková, Z., Pětová, M., Buňková, L., Purevdorj, K., Talár, J., Kůrová, V., Novotný, M., Vlkovský, M., Salek, R.N.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science February 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rejdlová A; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Salek RN; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Míšková Z; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Lorencová E; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Kůrová V; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Adámek R; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Sumczynski D; Department of Food Analysis and Chemistry, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, Nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Sep 08; Vol. 12 (18). Date of Electronic Publication: 2023 Sep 08.
Autor:
Vincová A; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Šantová K; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Kůrová V; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Kratochvílová A; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Halámková V; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Suchánková M; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Lorencová E; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Sumczynski D; Department of Food Analysis and Chemistry, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Salek RN; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nám. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Apr 10; Vol. 12 (8). Date of Electronic Publication: 2023 Apr 10.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kratochvílová A; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Salek RN; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Vašina M; Department of Hydromechanics and Hydraulic Equipment, Faculty of Mechanical Engineering, VŠB-Technical University of Ostrava, 17. listopadu 15/2172, 708 33 Ostrava, Czech Republic., Lorencová E; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Kůrová V; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Lazárková Z; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Dostálová J; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic., Šenkýřová J; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Nov 12; Vol. 11 (22). Date of Electronic Publication: 2022 Nov 12.
Autor:
Salek RN; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlín, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlín, Czech Republic., Lorencová E; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlín, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlín, Czech Republic., Gál R; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlín, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlín, Czech Republic., Kůrová V; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlín, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlín, Czech Republic., Opustilová K; Department of Food Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlín, T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlín, Czech Republic., Buňka F; Laboratory of Food Quality and Safety Research, Department of Logistics, Faculty of Military Leadership, University of Defence, Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Oct 27; Vol. 11 (21). Date of Electronic Publication: 2022 Oct 27.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.