Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kříkala, Jakub"'
Autor:
Křikala, Jakub
This thesis was focused on the possibility of secondary utilization of waste material from the wine industry to remove heavy metals from wastewater. In the theoretical part, there were discussed mainly the problems of heavy metals pollution including
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376851
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The diffusive gradient in thin films technique (DGT) has become a routine tool for speciation analysis of metals in natural waters, sediments and soils. Since its introduction in 1994, more application possibilities appeared. At present, more than 50
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::ad8d6743ab0da97f169ee1b3ff972b73
https://biblio.vub.ac.be/vubir/validation-of-diffusive-gradient-in-thin-films-technique-for-determination-of-mercury-in-fish-sauce(b8b58096-5c21-41b2-9cca-8fae6d8c89b0).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/validation-of-diffusive-gradient-in-thin-films-technique-for-determination-of-mercury-in-fish-sauce(b8b58096-5c21-41b2-9cca-8fae6d8c89b0).html
In this work the possibility to use the DGT technique for determination of mercury in fish sauces was studied. The preparation of a new sorption gel has been tested. After optimization of sorption gel preparation, this new gel was inserted into the p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::502717496da11b9b8212b3f65d950188
https://doi.org/10.17756/jfcn.2018-suppl1
https://doi.org/10.17756/jfcn.2018-suppl1
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2019, Vol. 13 Issue 1, p344-350, 7p
Autor:
Bílek V Jr; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic., Hrubý P; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic., Iliushchenko V; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic., Koplík J; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic., Kříkala J; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic., Marko M; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic., Hajzler J; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic., Kalina L; Faculty of Chemistry, Brno University of Technology, Purkyňova 118, 61200 Brno, Czech Republic.
Publikováno v:
Materials (Basel, Switzerland) [Materials (Basel)] 2021 Dec 29; Vol. 15 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 29.