Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kürbel, H."'
AAP (o-aminoacetophenone) is the aroma substance responsible for the untypical ageing off-flavour (UTA). The impact of nitrogen supply on the formation of AAP was investigated between 1994 and 1999. The experiment was carried out in the Rheingau (Ger
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a9cd5bfa2d65e94d11c29bcea18773b0
The off-flavour UTA (untypical ageing) of wines produced from the vintages 1996-1999 within the scope of a long-term N fertilization experiment was compared to the o-aminoacetophenone (AAP) concentrations found in these wines. The wines were made of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::39575baf8b72f7f0541b5440b433a0d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.