Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kössö, Tuija"'
Autor:
Puupponen-Pimiä, Riitta, Nohynek, Liisa, Juvonen, Riikka, Kössö, Tuija, Truchado, Pilar, Westerlund-Wikström, Benita, Leppänen, Tiina, Moilanen, Eeva, Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2016 197 Part A:950-958
Autor:
Viljanen, Kaarina, Heiniö, Raija-Liisa, Juvonen, Riikka, Kössö, Tuija, Puupponen-Pimiä, Riitta
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2014 157:148-156
Publikováno v:
Sibakov, J, Kössö, T & Nordlund, E Dec. 03 2014, Method for converting berry waste, Patent No. EP2806753 .
The invention relates to a method for using side streams from berry industry in the manufacture of food compositions, where at least one side stream comprising pomace, press cake or sediment or a combination thereof, originating from berries, is wet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::b916721a8f2764772ae337468917aca2
https://cris.vtt.fi/en/publications/f4900bac-8165-418f-a40d-d662578e740c
https://cris.vtt.fi/en/publications/f4900bac-8165-418f-a40d-d662578e740c
Autor:
Holopainen, Ulla, Kössö, Tuija, Kaukovirta-Norja, Anu, Poutanen, Kaisa, Pihlava, J.-M., Hietaniemi, Veli, Lehtinen, Pekka
Publikováno v:
Holopainen, U, Kössö, T, Kaukovirta-Norja, A, Poutanen, K, Pihlava, J-M, Hietaniemi, V & Lehtinen, P 2010, Production of novel ingredients from whole grain barley flour : composition of air-classified barley fractions . in NJF seminar 419, Plant Breeding and Management for Human Nutrition : How can we produce more healthful crops and food products? ., 2, Nordic Association of Agricultural Scientists (NJF), NJF report, vol. 6, NJF, Nordic Association of Agricultural scientists seminar, Forssa, Finland, 10/06/10 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::4c228ce006f3c16aa1761f6501dad642
https://cris.vtt.fi/en/publications/08249b10-1415-4cd6-a684-5b42464c152e
https://cris.vtt.fi/en/publications/08249b10-1415-4cd6-a684-5b42464c152e
Autor:
Holopainen, Ulla, Kössö, Tuija, Kaukovirta-Norja, Anu, Poutanen, Kaisa, Pihlava, Juha-Matti, Hietaniemi, Veli, Lehtinen, Pekka
Publikováno v:
Holopainen, U, Kössö, T, Kaukovirta-Norja, A, Poutanen, K, Pihlava, J-M, Hietaniemi, V & Lehtinen, P 2008, ' Barley as a functional beverage ingredient : The influence of grain structure and composition on the processing characteristics ', 1st International Symposium for Young Scientists and Technologists in Malting, Brewing and Distilling, Cork, Ireland, 6/11/08-7/11/08 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::cc8dd49e1605ed69426241ec926dafe5
https://cris.vtt.fi/en/publications/a631b059-e2b2-4595-a016-82b44ec947dc
https://cris.vtt.fi/en/publications/a631b059-e2b2-4595-a016-82b44ec947dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.