Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Köprüalan, Özgün"'
Improving the stability of oily turmeric extract by microencapsulation using spray drying technique.
Autor:
Köprüalan, Özgün1 (AUTHOR), İlter, Işıl1 (AUTHOR), Akyıl, Saniye1 (AUTHOR), Koç, Mehmet2 (AUTHOR), Kaymak Ertekin, Figen1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Dispersion Science & Technology. 2022, Vol. 43 Issue 14, p2240-2249. 10p. 1 Diagram, 2 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Altay, Özgül, Köprüalan, Özgün, İlter, Işıl, Koç, Mehmet, Ertekin, Figen Kaymak, Jafari, Seid Mahdi
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 4, p1139-1157, 19p
Autor:
Köprüalan, Özgün1, Elmas, Feyza2, Bodruk, Anıl1, Arıkaya, Şeyma1, Koç, Mehmet1, Koca, Nurcan1, Kaymak-Ertekin, Figen1 figen.ertekin@ege.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 6, p1201-1214. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. oca-mar2019, Vol. 17 Issue 1, p81-88. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Köprüalan, Özgün, Elmas, Feyza, Bodruk, Anıl, Arıkaya, Şeyma, Koç, Mehmet, Koca, Nurcan, Ertekin, Figen
In the current study, three different drying methods, including hot air drying (50, 60, 70 °C and 1.8 m/s), microwave drying (180, 360, 540 W) and freeze-drying (0.2, 0.15, 0.1 mbar) were experimentally studied and the drying kinetics of reduced-fat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::86c0228c86683b1ba68ab11a798624cc
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/399213
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/399213