Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Kök Taş, Tugba"'
Autor:
Tunay, Rabia Tuğçe, Kök Taş, Tuğba
Publikováno v:
In International Dairy Journal March 2022 126
Publikováno v:
In Food Research International January 2019 115:408-413
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science February 2013 96(2):780-789
Autor:
AKGÜN, Hasan Alptuğ, KÖK TAŞ, Tugba
Publikováno v:
Issue: 36 61-66
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
In the manufacturing of cheese, coagulants obtained from herbal, animal, and microbiologic sources are utilized. The most crucial step in the cheese-making process is milk coagulation. Animal rennet has been used as a milk coagulant since the dawn of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e3765f3d654141efb702ffdc7b641025
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/69376/1097335
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/69376/1097335
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AYDOĞDU, Nilüfer Sena, KÖK TAŞ, Tugba
Publikováno v:
Volume: 9, Issue: 5 2144-2156
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
As we use words such as probiotics, functional foods, nutraceuticals and healthy nutrition more consciously in ourdaily life, the demand for products for these on theshelvesincreases. The industry, on theotherhand, competes in putting such products o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::d72e4aa8713c34ac2d1dff1b683a835e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/dubited/issue/65443/874869
https://dergipark.org.tr/tr/pub/dubited/issue/65443/874869
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.