Zobrazeno 1 - 10
of 186
pro vyhledávání: '"Kök, F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 1 70-76
MANAS Journal of Engineering
MANAS Journal of Engineering
Mytilus galloprovincialis is called ‘‘black mussel’’ in Turkey and is mostly consumed as stuffed mussels and fried mussels. Mussels pump large quantities of water through their bodies, so they accumulate the toxic substances and microorganism
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::5e542ebbccd03327ebfe12fc4df7a067
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mjen/issue/40442/484318
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mjen/issue/40442/484318
Autor:
Kök, F., SEZGİN, Evren
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 1 58-69
MANAS Journal of Engineering
MANAS Journal of Engineering
Escherichia coli is the name of a type of bacteria that lives in human intestines and in the intestines of animals. Although most types of E. coli are harmless, some types can cause diseases. The worst type of E. coli, known as E. coli O157:H7, cause
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::7b5aab1f2cbe92ebfe1d8c1f549fe31b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mjen/issue/40442/484317
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mjen/issue/40442/484317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 4, Issue: 1 29-33
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Bu araştırma, Aydın ili Çine ilçesinde satışa sunulan Çine köftelerinin hijyenik kalitesini saptamak, Türk Gıda Kodeksi ve çiğ kırmızı et ve hazırlanmış kırmızı et karışımları tebliğine uygunluğunu araştırmak amacıyla y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::7efccfb68443252360db651e089ae7db
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/5817/77394
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/5817/77394
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 2 99-104
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Bu araştırmada, Aydın ilinde çeşitli satış noktalarından satın alınan 500 yumurtanın yumurta sarıları (400 tavuk,100 bıldırcın) aerobik mikroorganizmaların varlığı yönünden incelenmiştir. Tavuk yumurtalarından 159 (% 39,8) ’
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::30f8e2875671e9614f6bfce7ea9b23ba
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/5816/77385
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/5816/77385
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.