Zobrazeno 1 - 10
of 17 758
pro vyhledávání: '"Kéfir"'
Autor:
Jolanta Kowalczyk
Ottenuto dal latte fermentato, il kefir è un alimento noto sin dall'antichità nelle regioni dell'Europa Orientale (in particolare nel Caucaso), ma è ancora poco conosciuto in Occidente, soprattutto dal grande pubblico. In cucina, è una bevanda ri
Publikováno v:
In International Dairy Journal March 2025 162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marvdashti, Leila Monjazeb a, ⁎, Milani, Hamed a, Abdolshahi, Anna b, Khodaei, Seyedeh Mahsa c, Zad, Sona Sadoughi a, Shariatifar, Nabi c, d, ⁎⁎, Moazzen, Mojtaba e
Publikováno v:
In Microchemical Journal December 2024 207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shann Nix Jones
Heal your gut and heal your brain with recipes that harness the probiotic properties of kefir—your secret weapon for treating IBS, depression, and anxiety, the natural way. Irritable Bowel Syndrome is the most common gastrointestinal disorder in th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.