Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"Kårlund A"'
Autor:
Healy, Darren R., Kårlund, Anna, Mikkonen, Santtu, Puhakka, Soile, Karhunen, Leila, Kolehmainen, Marjukka
Publikováno v:
In Environmental Research 1 February 2024 242
Autor:
Kortesniemi, Maaria, Noerman, Stefania, Kårlund, Anna, Raita, Jasmin, Meuronen, Topi, Koistinen, Ville, Landberg, Rikard, Hanhineva, Kati
Publikováno v:
In Current Opinion in Chemical Biology December 2023 77
Autor:
Näätänen, Mari, Kårlund, Anna, Mikkonen, Santtu, Klåvus, Anton, Savolainen, Otto, Lehtonen, Marko, Karhunen, Leila, Hanhineva, Kati, Kolehmainen, Marjukka
Publikováno v:
In Clinical Nutrition July 2023 42(7):1126-1141
Autor:
Rekola, Silja-Maria, Kårlund, Anna, Mikkonen, Santtu, Kolehmainen, Marjukka, Pomponio, Luigi, Sozer, Nesli
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2023 3(1)
Autor:
Iannone, V., Lok, J., Babu, A.F., Gómez-Gallego, C., Willman, R.M, Koistinen, V.M., Klåvus, A., Kettunen, M.I., Kårlund, A., Schwab, U., Hanhineva, K., Kolehmainen, M., Nezami, H. El
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry February 2023
Autor:
Lizhi Liu, Dingyi Pan, Sheng Chen, Maria-Viola Martikainen, Anna Kårlund, Jing Ke, Herkko Pulkkinen, Hanna Ruhanen, Marjut Roponen, Reijo Käkelä, Wujun Xu, Jie Wang, Vesa-Pekka Lehto
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 13, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Surface modification of nanoparticles by cell membrane (CM) coating to improve their bio-interface properties often results in partial coating. Here the authors show that partial coating is an intermediate state due to the absorption of CM fragments
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab51f24e902c4a3eb902d25937d65f18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silja-Maria Rekola, Anna Kårlund, Santtu Mikkonen, Marjukka Kolehmainen, Luigi Pomponio, Nesli Sozer
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100262- (2023)
This study investigated the effects of including 5, 10 or 15% of oat bran, wheat bran, or combination of both on the physicochemical properties of extruded pea protein-based meat analogues. The extrudates were analysed for colour, textural properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97a80442ed97438189453ed882dc44bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lizhi Liu, Xuan Bai, Maria-Viola Martikainen, Anna Kårlund, Marjut Roponen, Wujun Xu, Guoqing Hu, Ennio Tasciotti, Vesa-Pekka Lehto
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 12, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
Cell membrane coating of nanomaterials has become an attractive method of improving targeting, residence and biocompatibility. Here, the authors demonstrated that most nanoparticles are only partially coated by standard methods, and show the coating
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbbb6cca9f2f42dcb9eebca5da1a48a8