Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Kähäri, Antti"'
Autor:
Kähäri, Antti
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 13, pp. 53-65.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2021-1004
Autor:
Kähäri, Antti
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 13, pp. 142-161.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-12-2020-1109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kähäri, Antti
Societal change is reflected in food consumption habits. In postindustrial societies consumers are increasingly emphasizing health, ethical, and ecological aspects in their consumption habits. This study investigated the changes in food consumption i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::005b80d5ac2284f0546d2e3e335ab9bd
Autor:
Kähäri, Antti
Publikováno v:
Sosiologia
The health gap : the challenge of an unequal world / Michael Marmot. London : Bloomsbury, 2015.
Autor:
Kähäri, Antti, Lehti, Hannu
Publikováno v:
Sosiologia
Killing the competition : economic inequality and homicide / Martin Daly. New Brunswick : Transaction Publishers, [2016] ©2016.
Autor:
KÄHÄRI, ANTTI
Publikováno v:
International Journal of Sociology of Agriculture & Food; 2020, Vol. 26 Issue 2, p89-110, 22p