Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"K, Shale"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Science, Technology, Innovation and Development. 9:1-6
Meat is highly nutritional and rich in proteins, which makes it a good substrate for possible microbial growth. As a result, in its raw state, meat is easily susceptible to colonization by microorganisms. This study describes the possible sources of
Publikováno v:
African Journal of Science, Technology, Innovation and Development. 8:475-481
Most developing countries grapple with management of solid waste and environmental health risks associated with insanitary conditions. Indiscriminate dumping of household and industrial waste remains an alternative means of waste disposal for communi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 8:376-389
Indigenous traditional beers play an important role in the daily social, economic, nutritional and cultural life of the people especially in developing countries. Bananas and banana beer remain very popular in Rwanda and they continue to be an import
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A. 29:1300-1306
Mycotoxins, together with endotoxins, represent important classes of naturally occurring contaminants in food products, posing significant health risks to consumers. The aim of this study is to investigate the occurrence of both Fusarium mycotoxins a