Zobrazeno 1 - 10
of 655
pro vyhledávání: '"K, Rácz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Investigation of Yield Regulation of Red Grapes on the Concentration of Some Crucial Wine Components
Publikováno v:
Agricultural Sciences. :279-286
An essential concept of making quality wine is that the quality comes from the vineyard. The dissolved materials and components determine the value of wine. Their amount and proportion are essentially influenced by grape variety, terroir, the way of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Chemistry and Environment. :48-52
The glycerol content of grape juices and wines has been determined by gas-chromatographic methods using silyl derivatives. The effect of different storage conditions and yeast cultures on glycerol content has been investigated. Grape juice samples wi
Publikováno v:
Journal of Agricultural Chemistry and Environment. :41-47
The change of aflatoxin B1 (AFB1) content during must fermentation processes in different white, rose and red musts was investigated, using selected yeast strains of Saccharomyces cerevisiae as starter cultures. Levels of AFB1 in must and lees were d