Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"K, Kousoulaki"'
Autor:
A. Vasilaki, E. Mente, E. Fountoulaki, M. Henry, C. Nikoloudaki, P. Berillis, K. Kousoulaki, I. Nengas
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 14 (2023)
Single-cell ingredients (SCI) are considered promising nutrient sources which are produced using environmentally friendly biotechnological processes. The aim of the current study was to evaluate the replacement of fishmeal, plant protein sources, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30095c5a14314c1b9cabdb4e9b7b8bbd
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 13 (2022)
To evolve fish farming in an eco-efficient way, feed production must become less dependent on forage fish-based ingredients and make more use of low trophic level organisms, including microalgae, higher plants, as filter feeding organisms and other i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d0e494803884a05afc013014d4f8423
Publikováno v:
Frontiers in physiology. 13
To evolve fish farming in an eco-efficient way, feed production must become less dependent on forage fish-based ingredients and make more use of low trophic level organisms, including microalgae, higher plants, as filter feeding organisms and other i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 21:129-151
As increasing amounts of novel raw materials are used in aquafeed production, it is important to measure their quality against existing ingredients and their effects upon production strategies. A first step to achieving this goal begins with an impro
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 22:46-50
Fishmeal diets are shown to be unfavourable for successful weaning of ballan wrasse (Labrus bergylta) larvae. Variable fishmeal quality, and/or a possible negative effect of ethoxyquin (EQ) and/or palatability could be the reason for the reduced grow
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.